KookJij

Paddestoelen met pasta

Nieuwsbrief aanmelden

Paddestoelen met pasta

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: De Vlaamse Keuken: 700 gerechten van eigen bodem
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

De schoongemaakte paddestoelen met de gehakte sjalotten in de hete boter aanfruiten. Een deksel op de pan leggen en 10 minuten laten gaarsmoren. Intussen de volkorendeegwaren gaarkoken in lichtgezouten kokend water. Afgieten en warm houden.

Intussen de saus bereiden. Daarvoor de gehakte ui aanfruiten in de boter, bestuiven met tarwemeel en tot een gladde roux roeren. Overgieten met groentebouillon, room en melk en al roerend laten indikken. Op smaak brengen met peper en zout en bestrooien met vers gehakte tuinkruiden.

De deegwaren over diepe borden verdelen, de paddestoelenragout erop scheppen en overgieten met de saus. Meteen serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst