KookJij

Ovenschotel van witte kool en gehakt

Een heerlijk ovenschotel van witte kool en gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: ZOOZ
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ovenschotel van witte kool en gehakt te bereiden

Kook de witte kool gaar.
Bak het gehakt in een braadpan.
Maak een bechamelsaus.
Maak puree van de gekookte aardappelen.
Leg de puree in een ingevette ovenschaal.
Meng de witte kool met de bechamelsaus.
Doe er het gehakt bij.
Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
Strooi er wat kaas over.
Zet 30 min. in een voorverwarmde oven op 180 gr.

Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)

Kan op voorhand worden bereid.
Gemakkelijk en eenvoudig.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst