KookJij

Omelet : geitenkaas Capridoux

Een heerlijk omelet : geitenkaas capridoux recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet : geitenkaas Capridoux te bereiden

Klop de eieren los met de room en kruiden.
Slijmererwten en ajuin grof snijden.
Bak het gerookt spek aan in een pan (geen vetstoffen toevoegen) sluimererwten en ajuin toevoegen, regelmatig omroeren.
Tomatenschijven erop. Giet de eimassa erover en leg de schijven kaas erop en kruid nogmaals.
Laat dit op een zacht vuur stollen.
Zet even onder de grill zodat de kaas goed gesmolten is .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Neem een meergranen stokbrood en beleg deze met de omelet. Degene die dit wensen: enkele blaadjes sla ertussen en nu maar smullen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst