KookJij

Mediterrane pasta

Een heerlijk mediterrane pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Colruyt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mediterrane pasta te bereiden

Snij de rumpsteak in reepjes van ± 1 cm breed.
Snij de artisjokharten in 2.
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
Rasp de pecorinokaas.
Snipper de knoflook.
Snij de ui doormidden en snij de twee helften in dunne reepjes.



Kook de tagliatelle gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Verhit de olijfolie in de pan en bak de reepjes rumpsteak in 2 min. goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm.
Fruit de knoflook en de ui glazig in het braadvocht van het vlees. Voeg de tomaten en de artisjokken toe. Kruid met oregano, basilicum, peper en zout. Laat 5 à 6 min. garen.
Voeg de vleesreepjes toe aan de saus en warm alles op.



Serveer de tagliatelle met de saus en bestrooi met de pecorinokaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst