KookJij

Kreeftensaus

Nieuwsbrief aanmelden

Kreeftensaus

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: het aspergeboek
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Ook voor de saus is béchamelsaus het uitgangspunt.
Wrijf met een houten lepel de ansjovisfilets door een zeef.
Verwarm de béchamelsaus en roer er de puree van ansjovisfilets, de kreeftenpasta en het truffelnat door.
Zeef de saus en breng op smaak met peper, een heel klein beetje zout en wat nootmuskaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


bertal zegt:
Rola arke:
Ik zal zorgen dat je in ieder geval na het weekend wat Spaanse recepten hebt, kijk maar na het weekend op mijn site:);)
m.v.g. Bert Allers

rola arke zegt:
:p hoi bert, heb jij voor mij een spaans culinair voor/tussengerecht?
met vriendelijke groet rola