KookJij

Kotelet met venkel

Een heerlijk kotelet met venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kotelet met venkel te bereiden

Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.


Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.


Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.


Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst