KookJij

Koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus

Een heerlijk koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koolvis in de oven met gedroogde ham met mosterdsaus te bereiden

Was de koolvisfilets, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, rol ze op, wikkel de ham er rond en prik vast met een stokje.
Warm de mosterdsaus op en kleur de toefjes aardappelpuree goudbruin in de oven.
Kleur de koolvisfilets even in boter en olijfolie en laat ze 10 minuten verder garen in de oven op 190°C.
Leg de koolvisrol op het bord, lepel de mosterdsaus erover en schik de aardappelpuree ernaast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst