KookJij

Knoflook stokbrood met tomaat-tapenade

Een heerlijk knoflook stokbrood met tomaat-tapenade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflook stokbrood met tomaat-tapenade te bereiden

Stokbroodje schuin insnijden. De diepte van een gewoon mes aanhouden. De knoflook en de tapenade mengen en in de insnijdingen uitsmeren. Het broodje besmeren met olie voordat je het in de oven op 225°C gedurende 10 minuten afbakt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Trudie

Trudie zegt:
Heel erg goed bedacht, het was ook onzettend lekker. Ik bedank u voor dit voortreffelijke recept, echt alle lof behoort u toe!:D