KookJij

Kipfilet met pastasalade

Een heerlijk kipfilet met pastasalade recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Balkan
Bron: tisjken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipfilet met pastasalade te bereiden

Pel en snipper het sjalotje.
Vermeng met de olijfolie, de sherry en een mespunt kerriepoeder.
Laat er de kipfilets 30 minuten afgedekt in de koelkast marineren.
Spoel de paprika's, verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snij ze verder in mini-blokjes.
Snij het wit en het groen van de lente-uitjes in ringetjes.

Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Giet af en vermeng meteen met de paprikablokjes en de uiringetjes.
Klop de yoghurt op met het het limoensap en de suiker.
Lepel de dressing bij de pastasalade en schep goed om, zet koel weg.

Dep de gemarineerde kipfilets droog.
Kruid ze met peper & zout.
Rooster ze 5 minuten aan elke kant op de barbecue.

Doe de kippenbouillon bij de marinade.
Verwarm de saus op de barbecue.

Lepel wat warme saus over de geroosterde kipfilets.
Serveer met de Griekse pastasalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst