KookJij

Kip met Tutti frutti

Nieuwsbrief aanmelden

Kip met Tutti frutti

Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4/6 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: mij zelf, Carmen dus
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Tutti frutti in een pan water met kaneel stokje, de suiker en citroen, een nacht laten wellen.
Kip met kruiden marineren en wat olie er over sprenkelen.
Grillen of bakken.
Dan de tutti frutti opkoken, ongeveer een half uur sudderen tot gaar, nog wat koek kruiden of kaneel toevoegen, het water event. wat binden met beetje aardappelzetmeel, niet te dik want het kookt ook nog in, of het kan ook als het al klaar is.
In de ovenschaal doen met de kip en nog een uurtje garen op 160C of in een grote pan op het vuur.

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Gewoon lekker zoet en pittig.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst