KookJij

Keripik tempeh

Een heerlijk keripik tempeh recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Keripik tempeh te bereiden

Snijd de tempe in de lengte in tweeën en dan in zeer dunne plakjes.
Fruit de knoflook met suiker, ketumbar, sambal, sereh en zout in wat olie.
Voeg de santen toe met wat water en roer alles door elkaar tot de santen zijn opgelost.
Laat enigszins afkoelen en schep de stukjes tempe er voorzichtig doorheen.
Bak ze in de hete olie lichtbruin en knapperig

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst