KookJij

Kaneelkoekjes met suiker

Nieuwsbrief aanmelden

Kaneelkoekjes met suiker

Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie: - kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: het internet+mijn toevoegingen XD
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175° C.

Zeef de bloem en de basterdsuiker en doe het in een kom.

Doe daarbij het ei, de roomboter, kaneel en het snufje zout.

Kneed dit deeg. ( het kan met de hand )

Vorm koekjes van het deeg en doop beide kanten in de kaneelsuiker
en leg ze op de bakplaat.

De koekjes moeten 12 minuten in de oven.

Eet smakelijk!
xx soof

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


hannah zegt:
Ik heb het ook gemaakt! Het was zoo lekker en super handig te bereiden

Tonnyliza135 zegt:
Ik ben lekker met mijn dochtertje aan het kokkerellen en ze vind het geweldig leuk.

lotte zegt:
D,it recept is echt super voor de klas al een paar keer gemaakt, ze zijn er helemaal dol op!!:)

Groetjes Lotte

elly daamen zegt:
Ik heb dit recept al meerdere malen gemaakt. Echt top!!!!!!!

Anna zegt:
Geen probleem, Henkie. Een plantaardige margarine volstaat net zo goed.
Groetjes,
Anna.
KookJij.

henkie zegt:
Kan je in plaats van roomboter ook margarine gebruiken?? Ps: reageer snel.

Jeannette zegt:
Ik heb mijn best gedaan, en de keuken ruikt heerlijk, maar ze zijn een beetje flauw van smaak:o

Lorette zegt:
Hoi!
Ik heb de koekjes net gebakken en geproefd,ze zijn heerlijk!:p Bedankt voor het lekkere recept!

Groeten, Lorette

Anna zegt:
Ja hoor, je kunt ook gewoon fijne kristalsuiker gebruiken:D
Succes met het bakken;)

Vraagje zegt:
Kan inplaats van de basterdsuiker ook gewone suiker er in doen ?????? Reageer snel aub:?:?