KookJij

Kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk)

Een heerlijk kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 75 min
Personen: ong. 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk) te bereiden

Gebraad 1 uur zachtjes braden in boter. Deze gekruid met peper en zout en enkele kruidnagels in het vlees duwen, deze verwijderen voor het opdienen. Sap van het fruit uit blik en de mosterd bij het braadvocht doen en enventueel nog wat binden met maïzena. Druiven toevoegen. Ananas apart opdienen.

Mijn kookverhaal (agnes van goidsenhoven)

Lekker bij puree...kroketjes...

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

koekaratchee

koekaratchee zegt:
Oeps, mijn excuses...jaja dat vlees wordt gewoon gekruid...ik doe dat met zout en peper en ik duw aan weerzijden een kruidnagel in het vlees: deze verwijderen voor het opdienen...
derbyke

derbyke zegt:
Een vraagje Agnes, het vlees word niet gekruid ???? groetjes Hilde Kookjij
pummeken

pummeken zegt:
Ziet er heel lekker uit,ga het zeker proberen dit weekend! :p