KookJij

Kalfsvlees met olijven en pijnboompitten

Een heerlijk kalfsvlees met olijven en pijnboompitten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Donna Hay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsvlees met olijven en pijnboompitten te bereiden

Meng pijnboompitten, olijven, peterselie, citroensap, zout en peper en zet het mengsel even apart.
Strooi de bloem op een bord.
Druk de lapjes kalfsvlees aan beide kanten in de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
Laat de boter smelten in een koekenpan op hoog vuur.
Bak de helft van de lapjes kalfsvlees 1 minuut aan elke kant, of tot ze gaar zijn naar wens.
Herhaal dit met de rest van het kalfsvlees.
Leg de kalfslapjes op borden, strooi er het pijnboompittenmengsel over en sprenkel het vocht uit de koekenpan erover.
Serveer het vlees met gebakken aardappeltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst