KookJij

Kabeljauw met voorjaarsgroenten

Een heerlijk kabeljauw met voorjaarsgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met voorjaarsgroenten te bereiden

Was de venkelknollen, snij de groen eraf en snij ze in tweeën. Haal de boontjes af. Verwarm de olijfolie in een pan. Sauteer de venkel, de boontjes en de erwtjes 3 minuten. Hou de peultjes apart. Schenk 500 ml heet water in de pan en voeg een Knorr Bouillonketeltje Groenten toe. Voeg de dragon toe en breng aan de kook.

Bestrooi de kabeljauw met zout en versgemalen peper. Voeg de vis toe aan de bouillon. Laat de vis 3 minuten aan de ene kant pocheren. Keer om, voeg de peultjes toe en laat nog 5 minuten verder garen.

Verdeel de groenten over de borden. Leg hierop de vis. Lepel er wat bouillon over en garneer met takjes dragon. Serveer met rijst of krielaardappeltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst