KookJij

Kabeljauw met broccoli

Een heerlijk kabeljauw met broccoli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met broccoli te bereiden

Kook 1 L. water met de visbouillon, leg de kabeljauwfilets erin en laat 5 minuten zacht pruttelen, laat uitlekken.
Kook de broccoliroosjes gedurende 7 minuten in dezelfde bouillon, laat uitlekken. Verhit de boter, voeg bloem en melk toe en laat indikken, breng op smaak met peper en nootmuskaat, voeg 25 gram gemalen kaas toe. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschotel, bedek met de broccoli, overgiet met de saus, bestrooi met de rest van de gemalen kaas.
Zet de schotel onder de grill en laat even gratineren.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Vervang kabeljauw door koolvis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst