KookJij

Hartige hapjes

Een heerlijk hartige hapjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: van mij
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartige hapjes te bereiden

De bladerdeeg laten ontdooien.
De ingredienten goed dooreen mengen.
Het mengsel over de 6 bladerdeeg plakjes verdelen, de kantjes met geklopt ei bestrijken dan sluiten goed aandrukken.De hapjes met geklopt ei bestijken en op een beboterte bakplaat in een voorverwarmde oven op 200° ongeveer 30 min bakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nolita

nolita zegt:
je kan ook een andere variatie-vullig maken met: gehakt, rode pesto, hamsnippers, stukjes augurk.... mmmm ook heel errug lekker!!!!
joop van rij

joop van rij zegt:
Voor de gemalen kaas gebruik ik fetta welke ik in kleine stukjes snij en er op het laatste moment pas door het gehak meng.om de stukjes heel te houden.verder lekker recept kan warm en koud gegeten worden