Recept
« Terug naar recepten
Hartige hapjes
PT45M
Hartige hapjes
Een heerlijk hartige hapjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
van mij
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartige hapjes te bereiden
De bladerdeeg laten ontdooien.
De ingredienten goed dooreen mengen.
Het mengsel over de 6 bladerdeeg plakjes verdelen, de kantjes met geklopt ei bestrijken dan sluiten goed aandrukken.De hapjes met geklopt ei bestijken en op een beboterte bakplaat in een voorverwarmde oven op 200° ongeveer 30 min bakken.
De ingredienten goed dooreen mengen.
Het mengsel over de 6 bladerdeeg plakjes verdelen, de kantjes met geklopt ei bestrijken dan sluiten goed aandrukken.De hapjes met geklopt ei bestijken en op een beboterte bakplaat in een voorverwarmde oven op 200° ongeveer 30 min bakken.
nolita zegt: