KookJij

Haricots verts in spek gerold

Nieuwsbrief aanmelden

Haricots verts in spek gerold

Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

De boven- en onderkantjes van de haricots verts afsnijden. De boontjes gedurende 7 minuten stomen (of enkele minuten koken) en daarna af laten koelen. Een busseltje boontjes bij elkaar nemen en omwikkelen met spek. In een ovenschaaltje gedurende 1 minuut in de magnetron op hoog vermogen opwarmen en daarna in een oven van 75°C bewaren tot de andere gerechten geserveerd kunnen worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


wim hendriks zegt:
Lijkt mij wel iets als tussengerecht voor de kerst.
Ga het maken. Bedankt voor het recept. En heel fijne kerstdagen met een goed eigen gemaakt diner, eet smakelijk.

annet zegt:
Probeer het eens met verse roomkaas met kruiden en knoflook, erg lekker.

piet hein zegt:
beetje nootmuskaat er over voor het in elkaar rollen... maakt het helemaal af!

djmagich zegt:
Ik ga deze overmorgen maken!! lijkt me niet moeilijk hahahahhahaha

Tania zegt:
Uit de diepvries heb ik deze nog niet gehad. Ik verwacht als je ze kant en klaar koopt dat er ook wel een advies op staat hoe je ze moet bereiden. Anders wordt het gewoon uitproberen in de oven. Succes, Tania

Elly zegt:
Als de pakketjes uit de diepvries komen, hoe moet ik ze dan verder bereiden?

Tania zegt:
Je kunt ook haricots uit een pot gebruiken maar dan wel zorgen dat het spek er goed omheen komt. En de boontjes natuurlijk niet meer stomen of koken.

marjolijn zegt:
Kun je ook haricots verts uit een pot gebruiken hiervoor? En hoe lang in de oven om het spek te bruinen/