KookJij

Ham-monchou rolletjes

Nieuwsbrief aanmelden

Ham-monchou rolletjes

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Doe de monchou in de beslagkom, en kneed deze uit elkaar. Snipper daarna het lente-uitje en de peterselie fijn, en doe deze bij de monchou. Maak de monchou verolgens met een snufje zout en peper op smaak. Pak nu de schouderham, en leg deze op de broodplank uit elkaar. Nu alles op een rijtje ligt, kun je het mes pakken en vervolgens de monchou met een niet al te dunne laag (dus ook niet te dik) op de schouderham smeren. Rol nu de belegde schouderham op, en snij deze in drie stukken en prik deze vast met een cocktailprikker. Doe deze dan op een bord of schaal en trek er een laagje plastick folie overheen. Zet het bord of schaal in de ijskast tot je deze nodig hebt.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


Anita zegt:
Ook lekker met fijngeknipte bieslook door de monchou.
Ipv ham gerookte zalm is ook erg lekker!

Yenn zegt:
Of monchou met augurkjes en zilveruitjes.

Ramona zegt:
Ik doe altijd : monchou met ui erdoorheen, wat maggi, als je wilt kan je ook een komkommertje in kleine stukjes snijden en erbij gooien.
Hmm, Heerlijk!

Nicole zegt:
Met ontbijtspek is het ook lekker....wel vet ;)En ik doe altijd lenteuitjes erdoor met wat Maggi. Maar dan wel de goedkope versie op sojabasis. Heerlijk!

Claudia zegt:
Gebruik in plaats van ham kipfilet of gekruide kipfilet. Weer een heerlijke variant.:p

Marijke zegt:
Nog een lekkere variant: monchou met fijngemaakte rode paprika in de hamrolletjes.

Cora zegt:
Écht lekker!

ham met monchou rolletjes zegt:
het klopt het is echt heel erg lekker ik doe er altijd ook een flinke suf knoflookpoeder of 2 teentjes knoflook in dan is het helemaal erg lekker,

dus probeer het eens groetjes natasja

chantal zegt:
lekker makkelijk
en het lijkt mij ook nog lekker ook:D

Leonie zegt:
Ze zijn nog lekkerder met een fijngesnipperd sjalotje en een theelepeltje sambal!