KookJij

Gewokt rundsvlees met Chinese kool en rijstnoodles

Een heerlijk gewokt rundsvlees met chinese kool en rijstnoodles recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gewokt rundsvlees met Chinese kool en rijstnoodles te bereiden

1. Snij het rundsvlees in reepjes, de Chinese kool in stukjes, de ajuin en de knoflook in fijne schijfjes.
2. Laat de noodles weken in warm water gedurende 10 minuten. Verhit de wok en doe zonnebloemolie in de hete wok.
3. Voeg de reepjes rundsvlees in de wok en laat op middelmatig vuur ongeveer 10 minuten bakken.
3. Roer constant. Voeg de ui en knoflook toe en laat nogmaals 2 minuten roerbakken. Voeg de Chinese kool erbij en even later de soyasaus, curryketchup, komijnpoeder en de zout en peper.
4. Roer alles goed om en laat 1 minuut roerbakken. Giet de noodles af in vergiet en spoel na met koud water. Voeg de noodles toe en roer goed om.
5. Los de maizena op in de kippenbouillon en voeg bij de rest. Goed omroeren. Het vuur terug hoger zetten zodat de bouillon wat kan indikken.
6. Smullen maar!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gerrie50

gerrie50 zegt:
we hebben zitten smullen. Heel erg lekker:D