KookJij

Gevulde avocado's met reuzengarnalen

Een heerlijk gevulde avocado's met reuzengarnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde avocado's met reuzengarnalen te bereiden

De boter laten smelten en de reuzengarnalen er mooi rood in kleuren. De visfumet toevoegen, al roerend aan de kook brengen en ongeveer 3 minuten laten sudderen. De reuzegarnalen uit de pan scheppen en laten afkoelen.

De fijngehakte dragon, bieslook en peterselie goed mengen met de mosterd, de mayonaise, de fijngesneden uien en de witte wijn. Goed roeren tot een smeuïg mengsel en op smaak brengen met peper en zout.

De avocado's overlangs doormidden snijden en de pit er uithalen. De reuzengarnalen in grote stukken snijden (12 reuzengarnalen heel laten voor de garnering).

Op afzonderlijke borden blaadjes krulsla en veldsla schikken. De borden afwerken met een halve avocado, een partje citroen en een hoopje luzernescheuten. De avocado opvullen met stukjes reuzengarnalen, hierover enkele lepels saus verdelen en een hele reuzengarnaal erop schikken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

vechter josee

vechter josee zegt:
echt lekker gerecht:o:?