KookJij

Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa

Een heerlijk geroosterde kabeljauw met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jannie de Geus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa te bereiden

bestrooi de vis met zout en peper.Meng de pernod,olie,tijm,venkelzaadjes,rode peper en limoenschil en sap.Wrijf de vis in met dit mengsel en laat de smaken in de koelkast 1 uur marineren.Verhit een grillpan en vet deze licht in met olie.Rooster de visfilets aan elke kant 5 minuten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst