KookJij

Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade

Nieuwsbrief aanmelden

Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade

Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: nvt personen
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding


Snij het varkensvlees in blokjes van 4 centimeter.
Maak een marinade van een eetlepel onoff spices roerbakmix en een eetlepel plantaardige olie.
Marineer het varkensvlees minimaal 4 uur in de koelkast.
Week de bamboe sate stokjes in water en rijg het vlees aan de stokjes.
Grill de sate op een niet te warme BBQ tot ze mooi bruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


frans151247 zegt:
Zelf gesneden varkens file-lapjes in de marinade aangevuld met sambal/knoflook en beetje olijfolie.
Is wel apart lekker bij bami.