KookJij

Gegrilde garnalen met pesto van notensla

Een heerlijk gegrilde garnalen met pesto van notensla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Delhaize
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde garnalen met pesto van notensla te bereiden

Gril de pijnboompitten lichtbruin in een antikleefpan zonder vetstof.
Doe de notensla in de kom van de hakmolen, voeg de pijnboompitten toe, de kaas, de olie en eventueel het geperste knoflookteentje. Mix tot een homogene, niet te fijne pesto. Voeg een beetje peper en zout toe.
Verwijder de kop van de garnalen en snij ze overlangs in 2 tot aan de laatste ring. Leg een vel bakpapier op de ovenplaat, schik de garnalen hierop (leg de 2 delen goed open) en bestrijk ze met pesto. Laat ongeveer 5 min. bakken onder de warme ovengrill.
Dien onmiddellijk op met wat sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst