KookJij

Gegrilde garnalen met japanse dressing

Nieuwsbrief aanmelden

Gegrilde garnalen met japanse dressing

Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: boodschappen
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Laat de garnalen ontdooien en dep ze droog in keukenpapier.
Hak de rode peper, zonder zaadjes fijn.
Meng 3 el olijfolie met citroensap, balsamico azijn, sojasaus, mierikswortel, honing, peper en zout en zet deze dressing apart.
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en gril de garnalen 2-3 minuten .
Schep ze even om.
Verdeel alfalfa over 4 borden.
Schep de warme garnalen erop en serveer de dressing er apart bij.
Leuk te serveren met kroepoek.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


Lilian Janssen zegt:
Ook leuk:)