KookJij

Garnalen (Gekookt en Gemarineerd) met Yoghurt Dip

Een heerlijk garnalen (gekookt en gemarineerd) met yoghurt dip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 300 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalen (Gekookt en Gemarineerd) met Yoghurt Dip te bereiden

1).Doe alle ingredienten voor de marinade in de keukenmachine en draai daarvan een gladde homogene
lobbige vloeistof.
2).De geschoonde garnalen mogen 4 - 6 uur marineren in de koelkast in de marinade.
3).Geef daarbij de yoghurt dip.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

De garnalen kunnen ook op een lepeltje worden gegeven als amuse.
De garnalen kunnen ook per 2 of per 3 aan een stokje worden gespiest en zo worden gepresenteerd als amuse of onderdeel van een hors d'óeuvre.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst