KookJij

Gambas al pil pil (Sissende garnalen)

Nieuwsbrief aanmelden

Gambas al pil pil (Sissende garnalen)

Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Doe de olie, knoflook en chilipeper in een kleine wok. Verwarm de wok tot de olie flink heet is.
2. Voeg nu de paprika en garnalen toe en laat het koken totdat de garnalen roze zijn worden en licht inkrimpen.
3. Met stokbrood serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


Anna zegt:
Aangepast, Erik:p Is een strijd voor de 2 overblijvende garnalen;)
Groet,
Anna
KookJij:D

eric zegt:
Hoe dan ook, 10 garnalen voor 8 mensen is natuurlijk een beetje onzinnig. Doe er dan 16.

elzebub zegt:
Ik denk dat je zeer voorzichtig moet zijn met de knoflook, deze kun je het beste vlak voor de garnalen er in gaan even meebakken anders wordt de knoflook zwart en bitter, dat zal niet de bedoeling zijn. H.G. Elzebub.:D

wil zegt:
Ik heb dit gerecht gezien bij komen eten van sbs6.
Het gerecht zal misschien een zaterdag wel staan op sbs6 want ik zie het er nu niet staan.
Het gerecht zal anders bereid worden maar dit is erg weinig en waarschijnlijk niet lekker.
Niet lekker, is een beetje hard maar er moeten meer garnalen bij en ook meer olijf olie.
Anders brand het aan en zowiezo is het echt gewoon veel te weinig voor 8 man.

juut zegt:
Heb dit vorige week twee keer in Spanje gegeten. In een woord HEERLIJK!!:)

domi zegt:
tapas zijn hapjes tussendoortjes/voorgerecht deze worden met bijvoorbeeld stokbrood olijfjes en ga zo maar door geserveerd!!!!!

neogeo zegt:
Gezien dit recept onder tapas vallen is het mogelijk dat er meer op tafel staan.

Marie zegt:
Heh ja da kan nooit :?
Dan heeft iedereen 1 garnaal en blijven er 2 over ofz??? Moesten het geen 2 personen zijn? ;)

kookidee zegt:
10 garnalen voor 8 pers?lijkt me erg weinig of leew ik uw recepten verkeerd/Groetjes,

mieke