KookJij

fricassee van kalfsvlees

Een heerlijk fricassee van kalfsvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe fricassee van kalfsvlees te bereiden

Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes op hoog vuur krokant. Voeg de ui, knoflook en hele stukken zongedroogde tomaat toe, zet het vuur lager en bak 5 min. Bestrooi de reepjes kalfsvlees met zout en peper. Strooi de bloem erover en meng het goed. Voeg ze toe aan het spek-ui mengsel en bak 6 min op hoog vuur. Meng de wijn, slagroom en fond en schenk het bij het vlees. Voeg de salie en olijven toe en kook nog 3 min op hoog vuur. Serveer met pasta en wilde spinazie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

simon

simon zegt:
wat moet je dan met die spinazie doen ?