KookJij

Eiersalade

Nieuwsbrief aanmelden

Eiersalade

Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kook de eieren (hard) Nadat deze zijn afgekoeld, pellen en met de eiersnijder in stukjes snijden. Doe vervolgens de mayonaise, ketchup, mosterd, kerriepoeder in de schaal van de gesnipperde eieren en roer het door elkaar.

Voeg vervolgens naar smaak nog wat zout, peper en eventueel wat meer kerriepoeder toe.

Laat het vervolgens lekker koud worden in de koelkast, dan smaakt het nog beter.

Wat ook lekker erdoor is, een gesnipperde augurk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


sanne zegt:
Leuk en lijkt me lekker, heb het recept nodig voor school.

Fayy zegt:
Dit lijkt me wel lekker maar ik kijk nog verder :D:)

sonny zegt:
Je kunt ook stukjes appel door heen doen, lekker. :p

sexpop zegt:
Bij mij was de eiersalade eerst goed, maar na een uurtje in de koeling was hij heel dun geworden, zowat vloeibaar. Weet iemand hoe dit komt?

sven zegt:
Prei erdoor, vervolgens een cherry tomaatje opsnijden en uithollen en daarin de eiersalade doen en smullen:)

bubbles zegt:
Doe er eens een klein stukje knoflook in en wat nootmuskaat. Even een nachtje in de koelkast, alles trekt lekker in en....smullen maar!!

elle zegt:
Lekker en snel gemaakt :p zo handig als je niks lekkers in huis hebt en dan een lekkere eiersalade maakt, heerlijk:p:p

dennis zegt:
Je kunt er ook een gesnipperd uitje door doen.

snissel zegt:
super lekker gemaakt voor mensen:):):):p:D:o:?

eef-1975 zegt:
@apu, dat kan idd het ei draaien! @apu en @ ger2: Maggi en aromat kan heeft nog niemand geklaagd dat het te zout is! Maar ik zal het de volgende keer met zeezout en peper proberen! Wist niet dat er E621 inzit en zo gevaarlijk is! Bedankt voor de tip!!