KookJij

Driehoekjes met noten, champignons en mozzarella

Een heerlijk driehoekjes met noten, champignons en mozzarella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Driehoekjes met noten, champignons en mozzarella te bereiden

Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Fruit daarin de sjalot. Doe er zout en peper op. Voeg de bieslook toe. Laat 1 min. doorkoken totdat de sjalot glazig wordt. Voeg de champignons, het citroensap en de peterselie toe. Laat uitlekken indien nodig. Giet dit mengsel in een kommetje. Voeg er de mozzarella en de noten aan toe.
Snijd de brickcirkels in 2. Doe 1 eetlepel vulling in een hoek van het deeg en vouw tot een driehoek. Herhaal deze bewerking voor de overige driehoeken. Verwarm 1 tot 2 cm olie in een bakpan en bak daarin de driehoekjes gedurende 2 tot 3 min., totdat ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Verdeel over de borden. Dien op met een kwartje citroen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst