KookJij

Dagschotel: Knorretje op verkenning in de Belgische keuken

Een heerlijk dagschotel: knorretje op verkenning in de belgische keuken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: Knorretje op verkenning in de Belgische keuken te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Oranje paprika's in grove ringen snijden.
Ajuin grof snijden.
Rode paprika in ringen snijden.
Courgette in grove julienne snijden.
Pepertje zeer fijn snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in een beetje boter.
De zeevruchtenmengeling evenzeer even aanbakken en mengen onder de groenten.
Roer de gemalen kaas onder de pasta.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met kaas en verse basilicum.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Das nog wel even hé :);):p
Anna

Anna zegt:
Mooi zo! We gaan door tot we in het ouwe besjeshuis zitten!;):D:p
derbyke

derbyke zegt:
Haha Gea nogmaals merciekes knuffels xxx
derbyke

derbyke zegt:
Slaatje dank je wel :);):p die namen bij de gerechten is gewwon een toeval hoor ;)
derbyke

derbyke zegt:
Merciekes Anna, zolang het lukt om te kokkerellen ben je nog niet van me af :);):p
gea

gea zegt:
Ook hier dus gefeliciteerd lieve Hilde!!!:)
slaatje

slaatje zegt:
Hilde van harte, het is verdiend en ik hoop dat je nog heel veel recepten met die gezellige, leuke en grappige namen zult plaatsen. Ze zijn ook lekker natuurlijk, dat mag ik niet vergeten. HARTELIJK GEFELICITEERD. Groetjes Gerda :p:p:p:p:p:D:D:D:D:D:D
Anna

Anna zegt:
Daar issie dan!! Nummero 2.000! Wat een mijlpaal, zeg! Wij hopen dat er nog maar veel van jouw mooie gerechten op KookJij mogen verschijnen! Van harte gefeliciteerd, meis!
;):D;):D;):D