KookJij

Croque van kalf

Een heerlijk croque van kalf recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vlees.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Croque van kalf te bereiden

Kruid de kalfslapjes met peper, zout en nootmuskaat. Bak ze goudbruin in olijfolie en boter, half om half. Haal ze uit de pan en laat even rusten op een velletje keukenpapier.
Rooster de boterhammen. Meng de sliertjes knolselder met de yoghurt en breng op smaak met peper en zout. Maak een kruidensalade door de rucola te mengen met de koriander, dragon, munt en platte peterselie. Breng deze salade op smaak met peper, zout, olijfolie en balsamicoazijn.
Besmeer de helft van de toast met de jam. Snijd de kalfslapjes in 2 en leg die er bovenop. Beleg de toast vervolgens met de knolselder en de kruidensalade. Tenslotte leg je de laatste toast bovenop de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst