KookJij

Crackers met zelfgemaakte sandwichspread

Nieuwsbrief aanmelden

Crackers met zelfgemaakte sandwichspread

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: spar
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Roer de kwark met het limoensap in een ruime kom goed door elkaar.
Voeg alle in blokjes gesneden ingredienten er aan toe en meng het goed door elkaar.
Breng het mengsel op smaak met versgemalen peper en zout.
Bestrijk de crackers of knackebrd met het mengsel en garneer de sandwich spread met tuinkers.
Succestip
Smeer het mengsel op lange plakken witbrood en rol deze op in aluminiumfolie.
Laat ze in de koelkast opstijven en snijd er dan plakjes van voor bij de borrel of als hapje vooraf.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


renate84 zegt:
Bedankt! Dan ga ik het zeker binnenkort een keertje maken :D.

Groetjes,

Renate

fijnproever zegt:
renate84, dit kan wel een 5-tal dagen bewaard worden in de koelkast;)

renate84 zegt:
Hoe lang kan dit ongeveer bewaard blijven? Ongeveer 3 à 3 dagen in de koelkast?