KookJij

Chop Suey in bamboe

Een heerlijk chop suey in bamboe recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: varkensvlees
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chop Suey in bamboe te bereiden

1. Kook de vermicelli gaar in licht gezouten water.
2. Maak de groenten schoon. Halveer de champignons. En snij bamboescheuten en prei in fijne reepjes.
3. Verdeel het vlees in kleine blokjes.
4. Geef daarna deze ingrediënten enkele minuten de tijd om knapperig gaar te stoven in hete olie.
5. Roer daarna sojasaus, gember, sherry en het bindmiddel door de olie. Breng indien nodig op smaak met een snuifje zout.
6. Meng nu alle ingrediënten en de saus in een dienschotel en laat het geheel eventjes trekken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst