KookJij

Broodbakje met paddenstoelenragout

Een heerlijk broodbakje met paddenstoelenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: deka
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodbakje met paddenstoelenragout te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol de sneetjes brood iets platter en bestrijk beide kanten dun met boter. Druk elk sneetje in een holte van een muffinvorm of in een soufflébakje en bak ze in de oven in 10 minuten goudbruin. Fruit de ui in de rest van de boter. Voeg de kastanjechampignons toe en bak ze op hoog vuur bruin en gaar. Laat het vocht verdampen. Sprenkel er citroensap over en voeg de slagroom en roomkaas toe. Verwarm alles al roerende tot een mooie ragout. Breng op smaak met zout en peper. Leg de broodbakjes op borden en schep de ragout erin. Garneer met bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sweety24

sweety24 zegt:
Ben heel benieuwd hoe deze gaat smaken.....:)