KookJij

Brandade

Een heerlijk brandade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brandade te bereiden

Kook de aardappels in 20 minuten gaar.Laat ze afkoelen en stamp ze fijn met een pureestamper.Pureer de makreel met de aardappels en roer er zoveel slagroom en olijfolie door tot er een smeuïge puree ontstaat.Breng op smaak met zout en peper,citroensap en de kruiden.Serveer de brandade met geroosterd stokbrood en waterkers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Ziet er goed uit, de moeite waard om eens te proberen! Ook lekker met dille lijkt me...