KookJij

Babi Pangang

Nieuwsbrief aanmelden

Babi Pangang

Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij het vlees aan repen, kruiden met zout, peper en de djahe, snipper de uien en hak of pers de knoflook. Braad het vlees snel bruin in de boter of olie, dan de uien en knoflook meefruiten. Na ong. 10 minuten de overige ingredieenten toevoegen, wat water toevoegen en nog 30 a 45 minuten laten pruttelen. Evt de saus binden met wat allesbinder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept


Anna zegt:
Fijn om te horen, elaine;):D

elaine61 zegt:
mmm Heb dit gemaakt Was SUPERRRRRRRRRRRRRRR
DANK JE WEL

Anna zegt:
Dat is 'm!;) Ben benieuwd wat je er van zult vinden:D Groetjes en een fijn weekend!:D

edelarosa zegt:
Hoi Anna, ik heb hem bij mij toegevoegd hoor, ga ik zeker gauw eens maken want lijkt me ook erg lekker!! Dank je wel hiervoor en vriendelijke groetjes, Erwin.

Anna zegt:
Als je eens begint met zo'n 200 ml. ketjup, zou het redelijk in verhouding staan. Naar wens kun je natuurlijk later nog wat toevoegen.
Groetjes,
Anna.
KookJij.

Sieta zegt:
Ik begrijp de hoeveelheden ook niet. Hoeveel is iets meer dan halve fles ketchup? Is dat een fles van 200ml of van een liter?

e verkooij zegt:
Een aanvulling bij mijn eigen rijsttafel.....hmmm:p

nelly zegt:
Ik ben benieuwd, ik ga van de week dit recept proberen, lijkt mij heerlijk, maar ik laat het nog wel weten,
wel heel leuk dat jij je geheime recept deelt.
gr nelly:)

derbyke zegt:
Twee straffe madammen bijeen haha :):p

Anna zegt:
Haha! Doe ik ook meestal, mag van mij best wat pit hebben:D;):p