KookJij

Aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus

Nieuwsbrief aanmelden

Aardbeiensoep met vanilleroomijs en een romanoffsaus

Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Belgische
Bron: fijne keuken
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Romanoffsaus:
Klop de slagroom op tot yoghurt dikte en vermeng met de overige ingrediënten. Bereidingswijze:
Aardbeien wassen, ontdoen van kroontjes en in vieren snijden. Suikerwater licht verwarmen de aardbeien toevoegen en fijn blenderen. Op smaak brengen met druppel citroensap, en wat fraise de bois. Vier aardbeien in grove blokjes snijden licht marineren met poedersuiker en aceto balsamico.De gemarineerde aardbeien in een groot glas doen. Hierop de aardbeienpuree en een bol vanilleroomijs en de romanoffsaus. Afgarneren met een kletskop en een takje munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst