KookJij

Aardbeien met balsamicoazijn en basilicum

Een heerlijk aardbeien met balsamicoazijn en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: plusmagazine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien met balsamicoazijn en basilicum te bereiden

Breng de azijn met de stroop aan de kook en roer tot de stroop en suiker oplossen.Verhit de azijn totdat de saus helemaal kookt en grote bellen vormt.Neem de blaadjes basilicum van de steeltjes en snijd ze in reepjes.Maak de aardbeien schoon,halveer de kleine aardbeien en snijd de grote in vieren.Verdeel de aardbeien over 4 bordjes.Schep er een bol ijs naast en druppel de lauw warme saus erover.Garneer met basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

trudi  plantaz.

trudi plantaz. zegt:
dit recept is heel gemakkelijk en gewoon zaaaalig !!!!:p:p