Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met pickels
PT25M
Aardappelpuree met pickels
Een heerlijk aardappelpuree met pickels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met pickels te bereiden
Kook de aardappelen in licht gezouten water en giet af.
Pureer en meng de pickels, olijfolie en peper eronder.
Serveer zeer warm zowel bij vis als vlees.
Pureer en meng de pickels, olijfolie en peper eronder.
Serveer zeer warm zowel bij vis als vlees.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.