KookJij

Zalmwraps als borrelhapjes

Een heerlijk zalmwraps als borrelhapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: internet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalmwraps als borrelhapjes te bereiden

Maak de ijsbergsla schoon en snijd er smalle reepjes van (bij gebruik van rucola deze in stukken breken). Knip de bieslooksprietjes in stukjes. Snijd de gerookte zalm in stukjes of gebruik zalmsnippers.
Roer de roomkaas met de bieslook, peper en zout en smeer hier de wraps mee in.
Beleg de wraps met wat gesneden ijsbergsla of rucola en stukjes gerookte zalm.Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. Prik er een cocktailprikkertje in en serveer als (borrel)hapje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nicolette56

nicolette56 zegt:
Dit is ook lekker met ham.
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Leuke tip: doe een helft van de kruidenkaas mengen met verse groene kruiden, en de andere helft met zongedroogde kleingesneden tomaatjes of tomatenpuree. Leg ze na het opstijven en snijden om en om op een schaal, dit oogt leuk op tafel!
anjad

anjad zegt:
Dat kan natuurlijk ook, maar persoonlijk vind ik verse bieslook lekkerder smaken.
Leny Drost

Leny Drost zegt:
Je kunt bij dit recept ook direct kruidenkaas met bieslook gebruiken.
Ik gebruik altijd Filadelphia met bieslook.