KookJij

Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices)

Een heerlijk zalm curry (met rode curry van thai onoff spices) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 - 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm Curry (Met Rode Curry van Thai Onoff Spices) te bereiden

1).Maak een homogeen mengsel van de Onoffspices uit het zakje, de kokosmelk, de suiker, Nam Pla, koriandersteeltjes, sereh, ui, knoflook en 2 eetlepels rijstolie in de keukenblender.
2).Smeer hiermee de vleeskant in van de zalmzijde en laat die dan afgedekt in de koeling 30 - 45 minuten marineren.
3).Leg de zalmzijde vervolgens, bedekt met een stuk alu-folie, op de velzijde op de BBQ of op de grill en laat de vis 10 minuten liggen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef er jasmijnrijst bij en garneer af met limoen en korianderblad.
Geef hierbij een zoetzure komkommer-tomatensalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst