KookJij

Zachte geitenkaas met rode biet

Een heerlijk zachte geitenkaas met rode biet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: sparretail.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zachte geitenkaas met rode biet te bereiden

Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Snij de rode bieten in stukken en mix ze samen met de geitenkaas. Breng ze op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep ze in een spuitzak.
Vul de glaasjes met de geitenkaascrème en werk af met spekreepjes en soepparels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

svermaut

svermaut zegt:
@ Anja Van Wijchen, vond ik ook, daarom es gepost.
Vandaag misschien eens wat verfrisende maaltijdsalades. 't Is ook zo'n schoon weer - ideaal dus voor een picnick met fietstocht (en maaltijdsalade of combi van wat salades...)
Anja van Wijchen

Anja van Wijchen zegt:
Mooie combinatie van leuke ingrediënten.