KookJij

Vissoep

Een heerlijk vissoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle Wintersoep
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep te bereiden

1. Breng de visfond aan de kook met de witte wijn, Noily prat en de saffraandraadjes. Doe er de prei, wortel en bleekselder bij. Laat 5 minuten zacht koken onder deksel, of tot de groenten beetgaar zijn. Kruid naar smaak bij met peper uit de molen en zout.
2. Spoel de blokjes zalm en kabeljauw onder koud water. Dep ze goed droog. Kruid met peper en zout en bak 2 tot 3 minuten in een koekenpan, in een likje olie of wat boter.
3. Verdeel de visblokjes over diepe borden. Lepel er de hete soep bij. Werk af met verse dille (of venkelgroen). Serveer goed heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst