KookJij

Varkensvlees met appel

Een heerlijk varkensvlees met appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: rob geus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkensvlees met appel te bereiden

Snijd de filetlapje in reepjes en marineer ze in de ketjap met de kruiden en de knoflook. Laat een halfuurtje intrekken.
Verwarm de olie in een braadpan, en braad het vlees hierin aan. Voeg de ui, appel en champignons toe en bak nog even door.
Blus het vlees af met de wijn, voeg de room toe en laat daarna zachtjes wat inkoken.
Bind de saus indien nodig met wat aangemaakte maïzena en voeg op het laatst de bieslook toe.
Serveer met een grote kom witte rijst.
Tip: Zet het vlees een dag van tevoren in de marinade; dan wordt het extra lekker

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst