KookJij

Vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje

Een heerlijk vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: opgebakken aardappelen met een groen tintje te bereiden

Kook aardappelen in partjes gesneden beetgaar en giet af.
Sjalotje fijn snijden.
Bonen in reepjes snijden.
Een deel van de basilicum scheuren of grof snijden.
Bak de aardappelen met de bonen evenzeer het sjalotje aan in boter en kruid naar smaak af, als laatste de basilicum toevoegen.
Serveer warm en werk af met basilicum.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst