Recept
« Terug naar recepten
Tiede geitenkaas met sherry
PT30M
Tiede geitenkaas met sherry
Een heerlijk tiede geitenkaas met sherry recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiede geitenkaas met sherry te bereiden
Beleg de plakjes notenbrood met de geitenkaas.
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Besmeer de geitenkaas met een lik honing.
Meng de oude sherry met de olijfolie.
Zet de plakjes notenbrood met de kaas in de oven.
Niet te lang, voorkom uitdrogen.
Maak sla aan met de basisdressing en dresseer de sla op het bord.
Leg hierop de lauwwarme toastjes met geitenkaas.
Besprenkel deze royaal met de sherryvinaigrette.
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Besmeer de geitenkaas met een lik honing.
Meng de oude sherry met de olijfolie.
Zet de plakjes notenbrood met de kaas in de oven.
Niet te lang, voorkom uitdrogen.
Maak sla aan met de basisdressing en dresseer de sla op het bord.
Leg hierop de lauwwarme toastjes met geitenkaas.
Besprenkel deze royaal met de sherryvinaigrette.