Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met asperges, gamba's en jojosaus
PT45M
Tagliatelle met asperges, gamba's en jojosaus
Een heerlijk tagliatelle met asperges, gamba's en jojosaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met asperges, gamba's en jojosaus te bereiden
Schil de witte asperges en snij de groene en witte asperges julienne in stukjes van ca 3 cm.
Maak de gamba's schoon en verwijder de darmkanaaltjes.
Laat de staartvleugeltjes eraan zitten.
Voor de saus laat je de kreeftenfond en Nolly prat tot de helft inkoken en voeg er de room bij; laat daarna nog wat verder inkoken en voeg de kreeftenpasta erbij.
Proef de saus af en breng indien gewenst verder op smaak.
Roerbak de asperges en kook de tagliatelle volgens voorschrift op de verpakking.
Bak de gamba's in de olie wanneer de tagliatelle bijna klaar is.
Serveer op een groot bord een bedje tagliatelle en drapeer de gebakken asperge en rondom overheen.
Leg de gamba's in het midden op de tagliatelle en geef de saus over het geheel
Maak de gamba's schoon en verwijder de darmkanaaltjes.
Laat de staartvleugeltjes eraan zitten.
Voor de saus laat je de kreeftenfond en Nolly prat tot de helft inkoken en voeg er de room bij; laat daarna nog wat verder inkoken en voeg de kreeftenpasta erbij.
Proef de saus af en breng indien gewenst verder op smaak.
Roerbak de asperges en kook de tagliatelle volgens voorschrift op de verpakking.
Bak de gamba's in de olie wanneer de tagliatelle bijna klaar is.
Serveer op een groot bord een bedje tagliatelle en drapeer de gebakken asperge en rondom overheen.
Leg de gamba's in het midden op de tagliatelle en geef de saus over het geheel