KookJij

Stokbrood met pesto en geitenkaas

Een heerlijk stokbrood met pesto en geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Voorlichtingsbureau Brood
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Stokbrood met pesto en geitenkaas te bereiden

Meng de pesto met de zachte boter. Snijd een stokbrood in plakken. Bestrijk de plakken royaal met de pestoboter en druk ze weer tegen elkaar aan, tot de plakjes weer samen een brood gaan vormen. Leg tussen elke snede eventueel een plakje geitenkaas. Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en leg het op het rooster van de barbecue (of in de oven). Aluminiufolie zorgt ervoor dat het niet zo snel aanbrandt.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jordy

jordy zegt:
Aluminium zorgt er wel voor dat het bijv. op de geitenkaas, schilfers achterlaat en dat is niet echt gezond.