KookJij

Saus : een zacht mosterd roomsausje met ...

Een heerlijk saus : een zacht mosterd roomsausje met ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: .... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : een zacht mosterd roomsausje met ... te bereiden

Tomaat in stukjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Rucola fijnhakken
Asperges grof snijden.
Stoof deze ingredienten aan in een beetje boter voeg de room , mosterd en honing toe.Laat even indikken.
Dit sausje kan zowel bij vlees of vis geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Istorms ,dank u.Groetjes van ons 3 :);):p
lstorms

lstorms zegt:
heel smakelijk !!!!!